5 tips om het juiste hondenvoer te vinden

Wanneer u voor het eerst een nieuwe hond mee naar huis neemt, kan het moeilijk zijn om te weten welke voeding het beste is voor zijn behoeften. Er zijn immers zoveel opties en merken, om nog maar te zwijgen van de verschillende soorten voer. Het is belangrijk dat uw hond de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt, maar hoe weet u welk voer het beste is? Er zijn zoveel dingen waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent naar het perfecte vetarm hondenvoer. Probeert u er een te vinden die uw pup gezond houdt, de gewichtsbeheersing ondersteunt of allergieën voorkomt? Moet het graanvrij zijn of weinig vet bevatten? Afhankelijk van de unieke behoeften en voorkeuren van uw pup kan het zijn dat sommige voeders beter bij hem passen dan andere. Lees verder voor onze top vijf tips om het juiste hondenvoer te vinden.

 

 

Vraag uw dierenarts

Dierenartsen zijn experts in de gezondheid en voeding van huisdieren. Zij kunnen u helpen bepalen wat de beste voeding is voor de behoeften van uw hond. Sommige dierenartsen raden u aan verschillende soorten voer te proberen om te zien welk voer uw hond het lekkerst vindt. Zij kunnen u ook voeding aanraden die het beste past bij de behoeften van uw hond, zoals voeding voor honden met allergieën of andere dieetbeperkingen.

 

Kijk uit voor vulstoffen

Veel graanvrij hondenvoer gebruikt alternatieve granen, zoals zoete aardappelen, als vulstoffen. Hoewel deze ingrediënten beter zijn dan granen, zijn ze niet zo voedzaam als vlees. Helaas bevatten veel merken hondenvoer ook vulstoffen, zoals maïs en soja, die helemaal niet voedzaam zijn. Zorg ervoor dat u de ingrediëntenlijst zorgvuldig leest, zodat u deze voedingsmiddelen kunt vermijden.

 

Vergeet de granen niet

Hoewel het belangrijk is om granen te vermijden, wil je je hond ook geen dieet geven dat volledig graanvrij is. Onderzoek heeft aangetoond dat honden een kleine hoeveelheid graan in hun dieet nodig hebben, vooral als ze gevoelig zijn voor allergieën. Hoewel het mogelijk is om graanvrij hondenvoer te vinden dat rijk is aan voedingsstoffen, kan het moeilijk zijn om graanvrije varianten te vinden met de juiste balans van voedingsstoffen.

 

Let op vetten

Sommige merken hondenvoer zijn rijk aan vetten, terwijl andere er juist weinig van bevatten. U kunt een vetarm of graanvrij merk kiezen als u uw pup een eiwitrijk dieet wilt geven. Als uw pup echter een opgroeiende puppy is, heeft hij misschien een dieet nodig met wat meer vet.

 

Controleer de etiketten.

Hoewel de ingrediënten erg belangrijk zijn, moet u ook letten op de voedingswaarde van het hondenvoer. Ten minste 10% van de calorieën in een hondenvoer moet afkomstig zijn van eiwitten. Het vetgehalte in hondenvoer moet tussen 5% en 15% liggen, en het vezelgehalte tussen 2% en 5%. Veel hondenvoer bevat ook toegevoegde vitaminen en mineralen. Als uw hond ouder is dan 7 jaar, heeft hij waarschijnlijk een dieet nodig dat rijk is aan eiwitten en vitaminen. Puppy’s daarentegen hebben een voeding nodig die rijk is aan vet, calcium en eiwitten.

 

Het vinden van de juiste brokken hoeft niet moeilijk te zijn.

Met zoveel opties en zoveel informatie, hoe kunt u er zeker van zijn dat u uw hond het best mogelijke voer geeft? Ten eerste wilt u er zeker van zijn dat het voer dat u kiest is goedgekeurd door de Association of Animal Feed Control Officials en/of de Food and Drug Administration. Als u een puppy hebt, is het belangrijk om hem een voeding te geven die speciaal is ontworpen voor opgroeiende dieren. Als uw pup eenmaal volwassen is, kunt u overschakelen op een voeding voor volwassen honden. Nu u weet waar u op moet letten bij het winkelen voor hondenvoer, kunt u het perfecte voer vinden en uw pup voorzien van de voedingsstoffen die hij nodig heeft.

https://www.petfooddiscount.nl/content/hypoallergeen-hondenvoer
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Marketing en reclame

Propositie maken: Een belangrijke stap voor elk organisatie

Een propositie is een kernboodschap die duidelijk maakt waarom een klant voor jouw product of dienst zou moeten kiezen. Het is de basis van je marketingstrategie en helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie. Voor een organisatie is het belangrijk om een sterke en heldere propositie te hebben,

Bedrijven en samenleving

Alles Wat U Moet Weten Over Houtkachels in Arnhem

Wonen in de prachtige stad Arnhem en overweegt u de aanschaf van een houtkachel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Een houtkachel kan de sfeer en warmte in uw huis aanzienlijk verbeteren, maar er zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden voordat u deze gezellige warmtebron

Voedsel en aanverwante producten

Lunch op werk

Een gezond bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek waar werknemers hun lunch kunnen nuttigen; het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur dat bijdraagt aan de algehele gezondheid, welzijn en productiviteit van het personeel. Bij Loof Catering begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om bedrijven te