Schakel Surlogic in als dé e-fulfilment partner voor elke webshop

Er zijn er tegenwoordig veel die thuis hebben gewerkt, in verband met de corona, en het heerlijk vonden om zonder directe opdrachten van de baas te werken. Daarom zijn er vooral de laatste tijd steeds meer personen die voor zichzelf zijn begonnen. Mannen die niet meer voor een baas willen werken, zijn hoofdzakelijk met een klusbedrijf begonnen. Daarin voeren ze werkopdrachten uit, op verzoek van een klant, die ze anders voor hun baas uitvoerden. Bij vrouwen ligt dat anders. Er zijn ook wel veel vrouwen die voor zichzelf begonnen, omdat ze niet meer voor een baas willen werken. Er zijn ook veel vrouwen die noodgedwongen thuis kwamen te zitten, omdat ze kinderen kregen. Zij konden moeilijk stil zitten en zochten daarom naar een mogelijkheid om thuis te werken. Veel vrouwen zijn een webshop begonnen om online-producten te kunnen verkopen. Ze weten nu uit ervaring dat het in begin niet gemakkelijk was. Wanneer er kinderen in het gezin komen, zal hoofdzakelijk de vrouw ervoor kiezen om thuis te blijven hoewel er ook mannen zijn die de taak op zich hebben genomen om op de kinderen te passen.

Het starten van een webshop

Het klinkt eenvoudig om een webshop te beginnen, maar dat is het zeker niet. Eerst, voordat je daadwerkelijk met het online verkopen via je webshop kan beginnen, heb je al veel werkzaamheden verricht.
Je moet je op de eerste plaats afvragen welk product aan wie je online wil gaan verkopen. Heb je nog maar weinig ervaring met het verkopen van online-producten, dan kun je beter, in plaats van één product er 25 verkopen waar online veel vraag naar is.

Een businessplan

Wanneer je een businessplan schrijft, denk je goed na over alle facetten die bij een online webshop aan bod komen. Het businessplan is je leidraad om je webshop op te bouwen. Je moet het altijd bij de hand hebben zodat je daarop altijd kan terugvallen.

Je identiteit

Denk goed na over de naam die je aan je webshop wil geven. De naam moet bij toekomstige klanten gemakkelijk blijven hangen, zodat ze snel op je webshop terugkomen. Zorg dus voor een goede domeinnaam. Wanneer je dat allemaal in orde hebt gemaakt, kun je aan je website beginnen. Je website moet een goed betalingssysteem hebben, zodat klanten producten gemakkelijk kunnen afrekenen.

Een website laten bouwen

Je zou in eerste instantie kunnen denken dat je gemakkelijk zelf een website kunt bouwen. Toch is dat niet zo gemakkelijk als je denkt. Een goede webshop moet gemakkelijk in Google door klanten te vinden zijn. Je kunt het maken van de webshop beter overlaten aan een geschikte partner die al je wensen in de webshop kan verwezenlijken. Zo moeten de artikelen, die je online te koop aanbiedt, gemakkelijk te vinden zijn. Daarom moet je hoog in Google gerangschikt staan. Daar kan  de websiteontwerper voor zorgen. De website moet ook zo ontworpen zijn dat je er zelf producten aan kunt toevoegen en afhalen. Ook moet het voor je eenvoudig zijn om prijzen aan te passen. Je website moet mooi en snel zijn. De klant mag je website niet vergeten als hij daar eenmaal op is geweest. Het moet gemakkelijk zijn om de producten die gekocht worden af te rekenen. Er moeten daarvoor meer mogelijkheden op je webshop worden aangeboden. Het moet ook goed worden aangegeven dat de producten kosteloos terug kunnen worden gestuurd. Zodra de website van je webshop goed werkt, kun je producten online gaan verkopen.

Het starten van de online verkoop

Omdat je vanuit je eigen woning producten gaat verkopen, moet je zorgen voor een goede opslag. Omdat de voorraad producten bij je thuis liggen, heb je een goede aansprakelijkheidsverzekering nodig. Ook moet je de boekhouding goed bijhouden, omdat de belastingdienst je jaarlijks kan controleren. Omdat je de producten vanuit je woning verkoopt, hoef je niet van huis en is veel goedkoper voor jezelf, omdat je geen extra ruimte hoeft af te huren voor de fysieke verkoop in een winkel.

Het verkopen van de producten

Zodra je website online staat, kan de verkoop beginnen. Wanneer een klant een product koopt, moet je dat inpakken, adresseren en versturen. Ook moet je de boekhouding in orde maken. Een goede websitemaker heeft dat allemaal in de website verwerkt. In het begin kun je de verkoop vanuit je woning nog wel alleen doen, maar als de verkopen goed gaan lopen, kom je op een punt dat je het allemaal niet meer bij kunt houden. Dat is dan het moment dat je contact moet opnemen met een e-fulfilment servicebedrijf. In het gesprek, dat je met de afgevaardigde hebt van het e-fulfilment service bedrijf, kun je aangeven wat er allemaal van hem verwacht wordt. Kun je het onderling eens worden, dan kun je een contract opstellen waarin alles staat wat er van elkaar verwacht wordt. Wanneer je in zee gaat met het e-fulfilment service-bedrijf Surlogic dat weet je zeker dat je een vertrouwde bondgenoot hebt. Alle logistieke handelingen worden door Surlogic overgenomen. Uw computer met de webshop wordt verbonden aan de computer van Surlogic. Wanneer er een product via je webshop wordt verkocht, dan zien ze dat ook bij Surlogic. Op dat moment zal het product uit het magazijn worden gehaald bij Surlogic, ingepakt en geadresseerd. Het wordt vervolgens voorzien van een pakbon en verstuurd. Surlogic houdt de voorraad bij en zal dat aanvullen als dat nodig is. Ook zal Surlogic de  teruggestuurde producten volgens afspraak verwerken. Door deze manier van samenwerking met Surlogic houd je zelf meer tijd over voor andere zaken.

Andere werkzaamheden die je kunt uitvoeren

Nu je weet dat de verkopen van de producten die op je website staan goed verlopen, heb je tijd voor andere zaken. Zo is het mogelijk om producten op je website te verwijderen of aan te vullen met andere producten. Dat doe je natuurlijk in overleg met Surlogic. Je kunt wel op een eenvoudige manier prijzen aanpassen. Ook heb je nu tijd over om andere websites van webshops te bezoeken die vergelijkbare producten verkopen. Ook kun je beurzen bezoeken om nieuwe ideeën  op te doen. Het is zelf nu mogelijk dat je op vakantie gaat, omdat je weet dat je producten 24/7 verkocht worden. Door de samenwerking met Surlogic zal het aantal verkopen sterk stijgen, zodat de winst voor beide partijen alleen maar zal toenemen. Je werkt door de samenwerking ook prettiger, omdat je nu ook meer tijd hebt voor andere dingen. Het leven bestaat niet allen uit werken. Maar als je het verkopen van producten via een webshop goed aanpakt, kan je dat wel behoorlijke winsten opleveren.

https://surlogic.nl/
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Financiële diensten

Bouw aan je Vermogen: Essentiële Strategieën voor Obligatiebeleggen

Obligaties vormen een fundament van menig beleggingsportefeuille, maar het begrijpen van de dynamiek van obligatiebeleggen kan voor beginnende beleggers en financiële planners een uitdaging zijn. In deze post doorgronden we de basisprincipes van obligaties – wat ze zijn, hoe ze werken, en hoe je ze kunt gebruiken om je vermogen

Bedrijven en samenleving

De ultieme begrippenlijst voor jouw perfecte buitenfeest

Het plannen van een buitenfeest kan overweldigend zijn, vooral als je niet bekend bent met alle termen en opties die voorhanden zijn. Of je nu een verjaardag, bruiloft of gewoon een gezellige bijeenkomst organiseert, het is essentieel om de juiste keuzes te maken. Hier is een handige begrippenlijst die je

Werkgelegenheid

De ontwikkeling van de advocatuur door de eeuwen heen

De rol van de advocaat heeft zich aanzienlijk ontwikkeld vanaf de klassieke oudheid tot het huidige digitale tijdperk. Deze evolutie weerspiegelt niet alleen veranderende juridische landschappen maar ook maatschappelijke veranderingen die invloed hebben op de functie en het belang van juridische professionals. Door de eeuwen heen is de advocatuur getransformeerd