Nu Zaken Doen
Image default
Bedrijven en samenleving

Cadeau4Jou: hét eigen keuzeprogramma om te geven als eindejaarsgeschenk


Hoe ideaal is het om zelf niet een kerstgeschenk te hoeven kiezen voor je collega’s, maar je collega’s kiezen zelf zijn of haar kerstgeschenken! Iedereen tevreden houden met de kerstgeschenken die jij kiest blijft een lastige taak. De één maak je blij met een mooie backpack, terwijl de ander echt enthousiast wordt van een vuurkorf. Om dit tegen te gaan kun je jouw collega’s Cadeau4Jou aanbieden en kiezen ze zelf de geschenke

Een webshop waar je collega’s zelf de geschenken uitzoeken

Dat klinkt te mooi om waard te zijn toch? Maar zo werkt Cadeau4Jou wel! Het eigen keuzeprogramma is heel makkelijk in gebruik en we helpen je graag om de webshop naar eigen voorkeur in te richten. Met een inlogcode hebben jouw collega’s toegang tot de speciale webshop van jouw bedrijf. Deze bevat tal van geschenkcategorieën: cadeaus, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten, belevenissen, goede doelen en meer. Met in totaal meer dan 1.000 artikelen zit er voor elke collega iets tussen. Jij als organisator bepaald het te besteden bedrag per persoon. Deze worden vervolgens omgezet in punten die uitgegeven kunnen worden aan de geschenken binnen de webshop.

Logischerwijs wil je het moment wel aangrijpen om je waardering duidelijk te maken. Daarom zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft het geefmoment. Je kunt de inlogcode als e-voucher naar je collega’s per mail sturen. Maar hoe leuk is het om gebruik te maken van een giftbox met pasje en inlogcode. Dat geeft toch iets speciaals. Deze zijn beschikbaar in een standaard uitvoering. Maar dat is niet het enige, je kunt ze ook nog personaliseren! Zo zou de giftbox geheel in de look & feel van jouw bedrijf kunnen, of kun je gaan voor een kerstthema. Jij maakt de keuze hierin en wij gaan graag voor je aan de slag!

 

Ga voor een geheel gepersonaliseerde ervaring

Een gepersonaliseerde giftbox is natuurlijk al fantastisch. Je bent hier helemaal vrij in. Je kunt gaan voor eerdergenoemde opties, of denk verder. Misschien is er wel een thema wat (dit jaar) speelde binnen jouw organisatie. Denk aan bijvoorbeeld duurzaamheid of vitaliteit. Ook daaromheen kun je jouw giftbox personaliseren. Maar wat als ik je vertel dat dit lang niet het enige is wat je kunt personaliseren aan Cadeau4Jou! Na het geefmoment kunnen je collega’s inloggen op de Cadeau4Jou webshop. Ook de webshop, waar je collega’s uiteindelijk alle geschenken kunnen vinden en kiezen, is helemaal naar eigen wens te personaliseren. Zo kun je de kleuren veranderen naar die van jouw bedrijf, of foto’s toevoegen van bijvoorbeeld werknemers of het bedrijfspand. Ook kun je een welkomtekst achterlaten op het moment dat ze inloggen. Maar wat is nou nog leuker dan een welkomsttekst? Juist, een videoboodschap! Dit spreekt natuurlijk enorm aan en zegt meer dan een tekstje. Je kan ervoor kiezen om de videoboodschap te uploaden in de webshop, maar dit kan ook worden toegevoegd in de giftbox. Wanneer je collega’s deze scannen zien ze de gepersonaliseerde videoboodschap. Benieuwd hoe dit werkt? We vertellen je hier graag alles over een videoboodschap toevoegen aan je kerstgeschenk!

 

Zeer ruime online keuze voor geschenken

Je kan als bedrijf zelf bepalen hoeveel budget elke collega heeft en kan uitgeven. Op de euro nauwkeurig. Deze staan als punten weergegeven achter elke inlogcode. Elk geschenkartikel heeft een waarde dat ook is weergegeven in punten. Door punten te spenderen, ‘koopt’ je collega geschenken en deze kunnen ze een dag later kosteloos bij het thuisadres verwachten. Maar waar kunnen ze nou precies uit kiezen? Een hele hoop! Van huishoudelijke apparaten, tot boeken, tot cadeaukaarten, tot dagjes weg, de opties zijn eindeloos. In totaal staan er meer dan 1.000 geschenken te wachten voor jou collega’s in de Cadeau4Jou webshop! Zo weet je dat er voor iedereen wat leuks bij zit. Ze kunnen de favorieten toevoegen aan de wensenlijst of ze gelijk in het winkelwagentje plaatsen. Dit kan net zo vaak tot het moment dat het puntenaantal, wat afhankelijk is van het door jullie gekozen budget, uitgegeven is. Cadeau4Jou werkt naast bekende merken, zoals Brabantia, BergHOFF of Karcher, ook samen met goede doelen. Zo kunnen je collega’s geld overmaken naar onder andere De Hartstichting, het WWF, De Dieren Bescherming en Kika. Zo komt het geld altijd goed terecht, ook wanneer je er voor kiest om geen geschenk voor jezelf aan te schaffen, maar het bedrag te schenken aan een goed doel!

 

Benieuwd naar Cadeau4Jou?

Cadeau4Jou is een mooi concept. Maar hoe nu verder? We willen het jou als organisator zo makkelijk mogelijk maken. Zo ontzorgen we jou en kun jij je focussen op je andere taken. De vervolgstappen zijn simpel. Optie één is het aanvragen van een demo webshop. Door je gegevens achter te laten kunnen wij voor jou aan de slag. We nemen persoonlijk contact met je op, want dat vinden we belangrijk, en komen graag meer te weten over je wensen en ideeën. We richten een demo webshop in die hier perfect op aansluit. Dit geldt ook voor de eventuele giftbox die je zonder meerprijs kunt toevoegen. Wanneer dit allemaal rond is hebben we alleen nog wat laatste details nodig. Meer werk is er niet nodig. Zo regel jij snel het kerstpakket en hebben je collega’s een eigen keuze uit de 1.000 artikelen die Cadeau4Jou kent. Perfect toch?!

Maar er is een nog snellere optie. Dat is het direct aanschaffen van Cadeau4Jou via onze eigen webshop. Hier hebben we enkele standaardpakketten weergegeven die je direct kunt aanschaffen. Binnen de verschillende bedragen hebben we onderscheid gemaakt in een online geefmoment (via een giftbox) en een offline geefmoment (via een e-voucher). En wil je nou ook een assortiment die bestaat uit populaire cadeaukaarten zoals: Rituals, Zalando, Coolblue, Hunkemoller, Adidas, Wehkamp, Gall & Gall, de Bijenkorf, C&A, ICI Paris en H&M? Ga dan voor de ‘deluxe’ variant! Na aanschaf van één van de mogelijkheden in onze webshop gaan wij aan de slag met een (eventueel gepersonaliseerde) webshop en giftbox.

We staan voor je klaar

We snappen wanneer je nog met vragen zit of opzoek bent naar extra informatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of ben je benieuwd naar wat we naast Cadeau4Jou nog meer te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op onze kranenkerstpakketten.nl.

 

https://www.kranenkerstpakketten.nl/eigen-keuze/