Nu Zaken Doen
Image default
Detailhandel

Vivafloors pvc visgraat vloeren

Met Vivafloors pvc visgraat vloeren haal je heel eenvoudig meer luxe en klasse in huis. De vloeren zijn gemaakt van hoge kwaliteit pvc en voorzien van een prachtige print. Hierdoor ziet het er net als echt hout uit, maar dan een heel stuk gebruiksvriendelijker. Pvc visgraat vloeren zijn ideaal voor in huizen waar echt geleefd mag worden. Ze kunnen beslist tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Ruim en gevarieerd assortiment

Wil jij ook zo’n mooie pvc visgraat vloer aan je woning toevoegen? Kies dan voor een prachtige variant van Vivafloors. Je kunt er alle kanten mee op en hebt de keuze uit allerlei prachtige kleurschakeringen. Ga bijvoorbeeld voor een pvc vloer met een natuurgetrouwe look van eiken of maak juist de keuze voor een industriële uitstraling in stoer donkergrijs. Wil je een echt opvallende vloer? Dan is een pvc plakvloer met naaldhout motief echt iets voor jou. Het word gekenmerkt door een prachtige mix van licht en donker en is voorzien van details die net als echte knoesten ogen. Uiteraard kun je de gehele collectie eenvoudig online bekijken. Zo kom je al snel tot de ideale keuze voor in jouw woning.

Praktische keuze voor in ieder huis

Met de pvc plak vloeren van Vivafloors in visgraat motief leg je heel gemakkelijk en snel de mooiste en meest luxe ogende nieuwe vloer. Dankzij de kant en klare stroken zorg je in no time voor een volledige make over van je vloer. De stroken hebben een lengte van 60,96 centimeter. De breedte is afhankelijk van de gekozen variant. Zo zijn er onder meer stroken van 12,19 centimeter en 15,24 centimeter. Bij elke variant staat duidelijk aangegeven hoeveel m2 je ermee kunt bedekken. Zo bereken je heel eenvoudig hoeveel pakken je in totaal nodig hebt. Dankzij de geringe dikte van de vloerpanelen (2,5 millimeter met een toplaag van 0,55 millimeter) zijn de Vivafloors pvc visgraat vloeren ook heel geschikt in combinatie met vloerverwarming. Verder zijn de pvc vloeren zeer slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en gaan ze ontzettend lang mee. Kies jouw ideale Vivafloors pvc visgraat vloer en bestel hem direct online!

https://www.laminaatallin.nl/