Nu Zaken Doen
Image default
Transport en logistiek

Waar je op moet letten in een laptoptas

Veel mensen dragen tegenwoordig hun laptop bij zich, of je nu een student bent of een bedrijfsmedewerker. Daarom is het hebben van een goede laptoptas heren of rugzak een must. Een laptoptas moet lichtgewicht en stijlvol zijn met voldoende opbergruimte voor je laptop en andere spullen. Als je vaak onderweg bent, is iets als een rugzak misschien logischer dan een laptoptas. Een koffer kan moeilijker te openen zijn in het openbaar vervoer of op de luchthaven. Vergeet ook niet om te kijken naar vulling. Je laptop is kostbaar, dus zorg ervoor dat de tas voldoende bescherming biedt tegen stoten.

Lichtgewicht

Zorg dat hij licht van gewicht is als je een laptoptas dames gaat shoppen. Sommige tassen wegen minder dan 5 kilo en zijn gemaakt van nylon of polyester. Als de tas zwaar is, koop hem dan niet. Zoek naar tassen met een stevig frame om je laptop te ondersteunen en te voorkomen dat deze wordt verpletterd. Zorg er ook voor dat je tas wieltjes heeft als je van plan bent veel met het vliegtuig te reizen. Daarnaast moet je een tas kiezen die handvatten heeft, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen als de wielen zijn opgeklapt in het lichaam van de tas of rugzak.

Voldoende opbergruimte en goede bekleding

Een laptoptas moet voldoende opbergruimte hebben, zoals vakken voor snoeren en andere accessoires. Zoek er een met hoezen voor documenten en pennen of zelfs een afneembaar zakje om dingen zoals je mobiele telefoon mee te nemen. Zorg voor voldoende opbergruimte voor je laptop en accessoires. Een laptoptas moet zo zijn opgevuld dat deze je laptop en eventuele andere accessoires of items die je met de tas meedraagt, beschermt. Als je op reis een tablet of smartphone bij je hebt, moeten deze apparaten worden beschermd tegen schade veroorzaakt door het per ongeluk laten vallen of stoten van andere objecten. De tas zelf moet kunnen beschermen tegen schade door vallen op harde oppervlakken. Dit kan vaak gebeuren tijdens het reizen. De beste laptoptassen hebben ook voldoende vulling om je computer en andere items veilig te houden terwijl ze in de tas zelf zitten.

 

Gerelateerde artikelen

Minder arbeidsongevallen dankzij transportsystemen