Zakelijke mobiele reiziger? Ontvang wekelijks krachtige tips over auto en goedkoop tanken!

Zit je dagelijks op de weg als ondernemer? Dan wil je graag rondrijden tegen zo laag mogelijk (brand)stof kosten. Want niets is zo mooi als je in vrijheid je inkomen kan verdienen met een activiteit, product of dienst waar jij goed in bent. Vandaag de dag zijn de brandstofkosten fors gestegen. We weten de oorzaken.

 

Nieuwsbrief voor de zakelijke mobiele reiziger

De website tankpas-aanvragen.nl is in 2014 opgericht. Uit onvrede over vele administatie die je moet bijhouden. Denk aan alle bonnetjes van:

 • Tanken
 • Kilometerregistratie
 • Parkeren
 • Autowasstraat
 • enz

Formeel moet je alle bonnetjes bewaren om als aftrekpost te kunnen opvoeren, maar ook om de btw terug te vorderen. Al deze administratie is de keerzijde van de zakelijke mobiele reiziger en het ondernemerschap. Daarom ben ik op zoek gegaan naar producten en diensten waar ik optimaal van kan profiteren, maar zonder of nauwelijks papierhandel.

 

Gestart met tankpas voor de zakelijke mobiele reiziger

Zoals gezegd, in 2014 gestart, met zoals de domein al aangeeft met het vergelijken van tankpassen. Want een tankpas scheelt een hoop werk. Geen tankbonnetjes meer bewaren en maandelijks een factuur ontvangen vd tankpasaanbieder. Die kan je dan gebruiken om je aftrekpost te verantwoordelijk EN om de btw terug te vragen.

Naast tankpassen, worden ook laadpassen en mobilteitspassen met elkaar vergelijken. Vooral de mobiliteitspas is een mooie uitvinding.

 

En toen

Gaandeweg is de website veranderd van sec een tankpas vergelijker, naar een platform voor de zakelijke reiziger. Met inmiddels 15.000 en 20.000 bezoekers per maand voldoet het aan de vraag. De onderwerpen die we tegenwoordiger allemaal behandelen

 • De al genoemde tankpassen, laadpassen en mobilteitspassen
 • Uren- en rittenregistratie
 • Smartphones, abonnementen en natuurlijk handige apps
 • Zakelijke auuto voor verschillende leasevormen (financial, operational en private lease)
 • Zakelijk vliegen
 • Boekhoudpakketten, want ja een beetje administratie moeten we wel blijven doen..

 

Elke week artikelen

Elke week publiceren wij 3 a 4 artikelen voor onze doelgrope de zakelijke mobiele reiziger op onze website. Met kennis, tips en mooie (aanbiedingen van) producten en diensten. 

Geen tijd om de site te bezoeken?  Alle nieuwe artikelen van onze nieuwssite kan je automatisch in je mailbox ontvangen als je inschrijft op onze nieuwsbrief.

En weet je als bonus krijg je toegang tot onze gratis download pagina, met gratis interessante eBooks, whitepapers en checklists.

O ja, stroomt je mailbox over? Uitschrijven kan altijd!

 

https://www.tankpas-aanvragen.nl/artikelen-mobiele-reiziger/
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Marketing en reclame

Propositie maken: Een belangrijke stap voor elk organisatie

Een propositie is een kernboodschap die duidelijk maakt waarom een klant voor jouw product of dienst zou moeten kiezen. Het is de basis van je marketingstrategie en helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie. Voor een organisatie is het belangrijk om een sterke en heldere propositie te hebben,

Voedsel en aanverwante producten

Lunch op werk

Een gezond bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek waar werknemers hun lunch kunnen nuttigen; het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur dat bijdraagt aan de algehele gezondheid, welzijn en productiviteit van het personeel. Bij Loof Catering begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om bedrijven te

Zakelijke dienstverlening

Natuurlijk licht: belangrijker dan je denkt

Natuurlijk licht speelt een sleutelrol in het ontwerpen van productieve en gezonde kantoorruimtes. Het beïnvloedt niet alleen hoe we werken maar ook hoe we ons voelen tijdens werkuren. In deze blog duiken we dieper in de invloed van natuurlijk licht op werkplekken. Je leert hoe een goed verlichte ruimte onmisbaar