Thermosbekers laten bedrukken? Hier moet je rekening mee houden

Bedrukte relatiegeschenken met logo zijn erg leuk om te geven, bijvoorbeeld aan je personeel of klanten. Speel je daarom nu met het idee om een leuk bedrukt product weg te geven? Dan bestaat de kans dat je bij bedrukte thermosbekers uitkomt.

Bedrukte thermosbekers brengen hoe dan ook meerdere voordelen met zich mee:

–      Thermosbekers zijn regelmatig te gebruiken. Als je een geschenk weggeeft, is het zeer wenselijk dat de ontvanger echt iets aan het product heeft. Daar is bij thermosbekers absoluut sprake van.

–      Thermosbekers zijn duurzaam. Als je een goede thermosbeker als cadeau geeft, kan de ontvanger hier jarenlang gebruik van maken. Ook dat is erg wenselijk.

–      Thermosbekers zijn niet overdreven duur. Wil je thermosbekers bedrukken? Dan is het fijn om te weten dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zowel de thermosbekers als de bedrukking kosten niet de hoofdprijs.

Voordat je de thermosbekers kunt bedrukken, moet je wel met meerdere punten rekening houden.

Soort thermosbeker

Allereerst moet je een keuze maken tussen de vele soorten thermosbekers. Bekijk hiervoor op het gemakje het aanbod en bepaal welk soort beker het beste op je wensen aansluit. Probeer je hierbij ook te verplaatsen in de ontvanger van de thermosbeker.

Belangrijk is uiteraard dat de thermosbeker het drinken lang koud óf warm weet te houden. Ga daarom goed na wat de specificaties van de thermosbeker zijn.

Inhoud van de thermosbeker

Kijk niet alleen goed naar het soort thermosbeker, maar ook naar de inhoud van de beker. Deze inhoud zou je ook goed af moeten stemmen op de wensen die je hebt met betrekking tot de thermosbeker. Probeer ook hierbij jezelf in de situatie van de ontvanger te plaatsen: wat zou handig zijn qua inhoud?

Kleur van de thermosbeker

Je zou ook goed naar de kleur van de thermosbeker moeten kijken. Ga je voor een vrij eenvoudige kleur? Of wil je een groot feestje van de thermosbeker maken? Aan jou de keus. Het advies is in ieder geval om de kleuren van je huisstijl te verwerken op de thermosbeker. Daarmee wordt de thermobeker een stuk herkenbaarder.

Ga altijd voor kwaliteit

Bij bedrukte thermosbekers is het zaak om altijd voor kwaliteit te gaan. De thermosbeker zelf moet van een goede kwaliteit zijn, terwijl dit ook voor de bedrukking geldt. De bedrukking moet jarenlang op de beker blijven zitten, zélfs als de beker regelmatig in de vaatwasser gereinigd wordt.

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Marketing en reclame

Propositie maken: Een belangrijke stap voor elk organisatie

Een propositie is een kernboodschap die duidelijk maakt waarom een klant voor jouw product of dienst zou moeten kiezen. Het is de basis van je marketingstrategie en helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie. Voor een organisatie is het belangrijk om een sterke en heldere propositie te hebben,

Bedrijven en samenleving

Alles Wat U Moet Weten Over Houtkachels in Arnhem

Wonen in de prachtige stad Arnhem en overweegt u de aanschaf van een houtkachel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Een houtkachel kan de sfeer en warmte in uw huis aanzienlijk verbeteren, maar er zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden voordat u deze gezellige warmtebron

Voedsel en aanverwante producten

Lunch op werk

Een gezond bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek waar werknemers hun lunch kunnen nuttigen; het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur dat bijdraagt aan de algehele gezondheid, welzijn en productiviteit van het personeel. Bij Loof Catering begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om bedrijven te