Nu Zaken Doen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Thermosbekers laten bedrukken? Hier moet je rekening mee houden

Bedrukte relatiegeschenken met logo zijn erg leuk om te geven, bijvoorbeeld aan je personeel of klanten. Speel je daarom nu met het idee om een leuk bedrukt product weg te geven? Dan bestaat de kans dat je bij bedrukte thermosbekers uitkomt.

Bedrukte thermosbekers brengen hoe dan ook meerdere voordelen met zich mee:

–      Thermosbekers zijn regelmatig te gebruiken. Als je een geschenk weggeeft, is het zeer wenselijk dat de ontvanger echt iets aan het product heeft. Daar is bij thermosbekers absoluut sprake van.

–      Thermosbekers zijn duurzaam. Als je een goede thermosbeker als cadeau geeft, kan de ontvanger hier jarenlang gebruik van maken. Ook dat is erg wenselijk.

–      Thermosbekers zijn niet overdreven duur. Wil je thermosbekers bedrukken? Dan is het fijn om te weten dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zowel de thermosbekers als de bedrukking kosten niet de hoofdprijs.

Voordat je de thermosbekers kunt bedrukken, moet je wel met meerdere punten rekening houden.

Soort thermosbeker

Allereerst moet je een keuze maken tussen de vele soorten thermosbekers. Bekijk hiervoor op het gemakje het aanbod en bepaal welk soort beker het beste op je wensen aansluit. Probeer je hierbij ook te verplaatsen in de ontvanger van de thermosbeker.

Belangrijk is uiteraard dat de thermosbeker het drinken lang koud óf warm weet te houden. Ga daarom goed na wat de specificaties van de thermosbeker zijn.

Inhoud van de thermosbeker

Kijk niet alleen goed naar het soort thermosbeker, maar ook naar de inhoud van de beker. Deze inhoud zou je ook goed af moeten stemmen op de wensen die je hebt met betrekking tot de thermosbeker. Probeer ook hierbij jezelf in de situatie van de ontvanger te plaatsen: wat zou handig zijn qua inhoud?

Kleur van de thermosbeker

Je zou ook goed naar de kleur van de thermosbeker moeten kijken. Ga je voor een vrij eenvoudige kleur? Of wil je een groot feestje van de thermosbeker maken? Aan jou de keus. Het advies is in ieder geval om de kleuren van je huisstijl te verwerken op de thermosbeker. Daarmee wordt de thermobeker een stuk herkenbaarder.

Ga altijd voor kwaliteit

Bij bedrukte thermosbekers is het zaak om altijd voor kwaliteit te gaan. De thermosbeker zelf moet van een goede kwaliteit zijn, terwijl dit ook voor de bedrukking geldt. De bedrukking moet jarenlang op de beker blijven zitten, zélfs als de beker regelmatig in de vaatwasser gereinigd wordt.