Hoe zorg je voor een goed vervolg op jouw marketingactiviteiten?

Timmer je al een aantal jaren aan de weg met jouw eigen bedrijf en heb je de eerste stappen op marketinggebied gezet? Dan vraag je je wellicht af wat het beste vervolg op jouw marketing is. Hiervoor schakel je een digital marketing agency in Dongen in, om het juiste vervolg voor jouw marketingmix te regelen.

Van sociaal ei naar premium user

Kan je je nog herinneren dat je je eerste digitale stappen op Twitter zette? Hier startte je als een eitje. Als je niet investeert in jouw social media, blijf je figuurlijk gezien op dat niveau zitten. Zorg je echter voor een stevige contentmix, leuke berichtjes op social media en mooie fotografie voor jouw posts dan kun je uitgroeien naar een premium user. Schakel hiervoor een online marketingspecialist in, om dit voor jou in goede banen te leiden.

Maak een strategisch marketingplan

Je hebt inmiddels al een eigen logo, slogan en promotiemateriaal, maar hoe zorg je er nu voor dat je merk groeit? Hiervoor dien je een strategisch marketingplan te maken, om ook voor de lange termijn een marketingplan op te stellen. In dit plan identificeer je jouw kansen en bedreigingen en analyseer je jouw sterktes en zwaktes. Ook bepaal je welke kant je op wilt met jouw bedrijf en hoe je jouw verdere positionering vorm wilt geven. Dit wordt door middel van een strategisch plan vormgegeven.

Breid je netwerk uit

Als ondernemer sta je natuurlijk nooit stil, maar het blijft belangrijk om je netwerk uit te breiden. Door nieuwe connecties te blijven maken kun je nieuwe samenwerkingen en misschien zelfs partnerships aangaan. Je netwerk blijven uitbreiden is dus essentieel om je merk en/of je bedrijf uit te breiden.

Upgrade jouw contentstrategie

Met jouw merk of bedrijf vertel je een verhaal. Door meer relevante content op jouw website te plaatsen, breng je niet alleen interessante nieuwtjes aan je klanten. Je wordt ook een autoriteit binnen jouw vakgebied. Dit doe je door regelmatig te bloggen, de nieuwspagina op je website te onderhouden en door jouw artikelen te delen via LinkedIn of andere socialmediakanalen. 

 

https://thesequel.nl/
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Marketing en reclame

Propositie maken: Een belangrijke stap voor elk organisatie

Een propositie is een kernboodschap die duidelijk maakt waarom een klant voor jouw product of dienst zou moeten kiezen. Het is de basis van je marketingstrategie en helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie. Voor een organisatie is het belangrijk om een sterke en heldere propositie te hebben,

Bedrijven en samenleving

Alles Wat U Moet Weten Over Houtkachels in Arnhem

Wonen in de prachtige stad Arnhem en overweegt u de aanschaf van een houtkachel? Dan bent u hier aan het juiste adres! Een houtkachel kan de sfeer en warmte in uw huis aanzienlijk verbeteren, maar er zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden voordat u deze gezellige warmtebron

Voedsel en aanverwante producten

Lunch op werk

Een gezond bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek waar werknemers hun lunch kunnen nuttigen; het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur dat bijdraagt aan de algehele gezondheid, welzijn en productiviteit van het personeel. Bij Loof Catering begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om bedrijven te