Nu Zaken Doen
Image default
Materialen

Vulpen, een parker pen met inkt

Vulpen, een parker pen met inkt

Schrijf je ook graag met een vulpen? Vulpennen zijn nog steeds het toonbeeld van de handschrift- en schrijfcultuur. Handschrift is de individuele uitdrukking van persoonlijkheid. En met bijna geen ander schrijfinstrument kan dit zo mooi op papier worden gezet als met een vulpen.

Of het nu gaat om het begin van de school of om fijn te schrijven, er zijn vulpennen van klassiek tot bont. Kies gewoon je favoriete vulpen

 

Vulpen inkt – variëteit

Of het nu gaat om edele en hoogwaardige vulpennen, kalligrafiepennen, kalligrafiepennen, schoolvulpennen, vulpennen voor linkshandigen, ergonomische vulpennen, vulpennen met styluspunt of vulpennen met gravure – u kunt uw vulpen kopen pen online, 24 uur per dag bij Penworld. Al onze vulpennen zijn navulbaar met zowel de ONLINE combinatie cartridge als de standaard inktcartridges. Ook hier hebben we een enorme keuze aan verschillende inktkleuren of inkten met verschillende geuren, zoals onze “Ink of the Senses”.

Een gedegen online webwinkel richt zich niet alleen op kwaliteit, maar ook op design en gevoel! We hebben alles wat je hartje begeert – actuele trendkleuren, designs of houtoptiek.

Laat je meenemen in de wereld van het schrijven en in de verscheidenheid en kleuren van onze vulpennen!

Hoge kwaliteit vulpennen voor iedereen

Of het nu gaat om balpennen, rollerballs, gelpennen of vulpennen: onze focus ligt op de unieke kwaliteit van alle schrijfgerei. Alleen met hoogwaardige pennen krijg je een schoon lettertype zonder krampen en glijd je gemakkelijk over het papier met de pen of punt.

Elke parker vulpen heeft een hoogwaardige roestvrijstalen penpunt met een iridium korrel, die wordt gekenmerkt door duurzaamheid en een perfect lettertype. De standaardversie bevat ook een ergonomische rubberen grip voor maximaal schrijfcomfort.

Natuurlijk zijn al onze vulpennen ook geschikt voor linkshandigen, afhankelijk van het model standaard of als extra verkrijgbare L-versie. De leren schrijven vulpennen voor beginners hebben een bijzonder drukvaste penpunt.