Met deze tassen ga je stijlvol naar kantoor

Met deze tassen ga je stijlvol naar kantoor

Iedere dag goed gekleed naar kantoor vraagt om een flinke dosis creativiteit. Het gaat om de stijl van de kleding die je draagt en de accessoires die je daarbij kiest. Niet altijd even gemakkelijk? We helpen je hier op weg. 

Wie meent dat een zakelijke outfit louter uit een Burberry jas bestaat, heeft het mis. Die jas mag dan wel weer helemaal je-van-het zijn, er is meer voor nodig om de looks te creëren voor op ‘de zaak’. Het gaat om een totale outfit en mode-accessoires zoals sieraden en tassen die je erbij draagt. 

Neem het niet té serieus

Een vrouwelijk kostuum, een rok, een jeans met blouse. Boots, hakken of sandalen. Het kan allemaal, als het maar past bij wie je bent en wat je vanuit kantoor uit wilt stralen. Het ene bedrijf is immers het andere niet. Soms kan juist een opvallende outfit het ijs breken in gesprek met een klant. Neem het ook allemaal niet té serieus. De klant wel, maar de match met kleding niet. Zorg er natuurlijk voor dat je er goed uitziet, maar ga niet uit van wat men altijd maar verwacht. Het blauwe of grijze pak voor heren heeft allang afgedaan. 

Draag een tas eens crossbody

Bij een goede outfit, hoort een stijlvolle tas. Vaak is dat een handtas die je ook over de schouder kunt dragen met een lange schouderband. Waag het eens om die tas crossbody te dragen. Zo’n crossbodytas geeft een heel andere aanblik. Het maakt de meest chique outfit een stuk sportiever. Het geeft wat schwung aan de zaak. 

Kies een veelzijdige Tommy Hilfiger tas

Wel eens een Tommy Hilfiger tas overwogen? We noemen dit merk omdat het staat voor sportiviteit gecombineerd met chique. Er zit soms net een gouden of zilveren detail aan. Of een tas heeft een bijzondere vormgeving. Soms tref je een sportief exemplaar dat ook dagelijks op kantoor niet zou misstaan. Je kunt met zo’n Tommy Hilfiger tas eigenlijk alle kanten uit. In de meeste gevallen krijgt de tas de diepblauwe kleur, gecombineerd met wit en rood. Dat past in de meeste gevallen bij iedere outfit. Ook bij die eerdergenoemde Burberry. 

Houd de tassensale in de gaten

Het is natuurlijk het leukste om ’s morgens de juiste tas bij de juiste outfit te kiezen. Dat vraagt om meerdere tassen in je garderobe. Kostbaar? Dat hoeft niet. Als je je ogen en oren goed te kost geeft, kun je online regelmatig een leren tas dames sale scoren. De meest stijlvolle tassen gaan dan voor een lager bedrag de online winkel uit en jij kunt de gelukkige zijn. 

Op deze manier zie je er altijd uit als om door een ringetje te halen en betreed je iedere ochtend het kantoor in een outfit en met een tas die matchen en die benadrukken wie je bent. Helemaal jij! Dat voelt goed, draagt goed en ziet er goed uit. Het geeft een stukje zelfvertrouwen waardoor je de dag op een positieve manier in gaat. Dat is lekker werken! 

 

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Financiële diensten

Bouw aan je Vermogen: Essentiële Strategieën voor Obligatiebeleggen

Obligaties vormen een fundament van menig beleggingsportefeuille, maar het begrijpen van de dynamiek van obligatiebeleggen kan voor beginnende beleggers en financiële planners een uitdaging zijn. In deze post doorgronden we de basisprincipes van obligaties – wat ze zijn, hoe ze werken, en hoe je ze kunt gebruiken om je vermogen

Bedrijven en samenleving

De ultieme begrippenlijst voor jouw perfecte buitenfeest

Het plannen van een buitenfeest kan overweldigend zijn, vooral als je niet bekend bent met alle termen en opties die voorhanden zijn. Of je nu een verjaardag, bruiloft of gewoon een gezellige bijeenkomst organiseert, het is essentieel om de juiste keuzes te maken. Hier is een handige begrippenlijst die je

Werkgelegenheid

De ontwikkeling van de advocatuur door de eeuwen heen

De rol van de advocaat heeft zich aanzienlijk ontwikkeld vanaf de klassieke oudheid tot het huidige digitale tijdperk. Deze evolutie weerspiegelt niet alleen veranderende juridische landschappen maar ook maatschappelijke veranderingen die invloed hebben op de functie en het belang van juridische professionals. Door de eeuwen heen is de advocatuur getransformeerd