Voordelige raambekleding op maat en goed advies

Als je op zoek bent naar een webshop voor raambekleding op maat met scherpe prijzen en goed advies, neem dan eens een kijkje bij marasol.nl. Marasol is een klein familiebedrijf, opgezet door vader en dochter Martin en Anna. 

Bij Marasol kun je terecht voor een eerlijk advies. Via de website kun je foto’s uploaden en je wensen aangeven. Anna kijkt graag met je mee naar wat er allemaal mogelijk is bij jouw raampartijen. Ze zal je ook heel eerlijk vertellen als iets niet mogelijk is en mee zoeken naar de best passende oplossingen die bij jouw wensen passen.

Online bestellen van zonwering en raamdecoratie

Met het online bestellen van je raamdecoratie en zonwering kun je veel geld besparen. Als je zelf een beetje handig bent, dan is het heel eenvoudig om zelf je ramen op te meten en je raambekleding of rolluiken op te hangen. Anna adviseert altijd op twee momenten te meten en gebruik te maken van de duidelijke meetinstructies die op de website staan. Voor het monteren zijn er goede montagehandleidingen beschikbaar. Bij de grotere producten kan het handig zijn om met twee mensen samen te monteren.

Gratis samples aanvragen

Omdat het best spannend kan zijn om vanaf het internet te bestellen, helpt Marasol je graag met het maken van de juiste keuze. Ook bij de keuze voor de juiste kleur. Anna stuurt je graag een aantal samples van de verschillende stoffen of lamellen naar je op zodat je op de plek waar het moet komen te hangen kunt kijken wat het beste past. Allemaal gratis en vrijblijvend.

Assortiment van Marasol

Marasol biedt een ruime keus in het raamdecoratie en zonwering assortiment van Verano. Als premium partner staat ze in nauw contact met deze Nederlandse fabrikant en kan ze je voorzien van alle laatste trends en updates.

Binnen het assortiment raambekleding is er keuze tussen plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en verticale lamellen. Daarnaast verkoopt Marasol rolluiken op zonne-energie. Binnenkort worden er nog horren en screens toegevoegd aan het assortiment.

Plisségordijnen voor ieder raamtype

Een razend populaire vorm van raamdecoratie is het plisségordijn. Niet zo gek natuurlijk, het heeft een heel mooi smal systeem, waardoor het geschikt is voor bijna ieder raamtype. Er zijn vele soorten stoffen beschikbaar. Zo is er het standaard plisségordijn dat bestaat uit één laag stof, maar is er ook het honingraat plisségordijn. Dit plissé is opgebouwd uit twee lagen stof, waardoor de koorden van het plissé niet zichtbaar zijn in de stof. Deze lopen tussen de lagen stof door.

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden voor plissés. Zo kun je plissés bestellen met handgreep, koordbediening, maar ook met batterijmotor. Ook voor lichtstraten, koepels en plafondramen zijn speciaal ontworpen plisségordijnen. Deze zorgen ervoor dat je in de zomer veel warmte kunt weren, maar toch nog het mooie licht vanuit de lichtstraat binnen kunt laten komen.

Elektrische raambekleding op maat

Elektrische jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen en verticale lamellen worden steeds meer verkocht. Bij de bouw van nieuwe huizen wordt vaak al rekening gehouden met een stroomaansluiting bij het raam, zodat je de raambekleding kunt aansluiten op het lichtnet. Bij vele soorten raambekleding is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een oplaadbare batterijmotor, waardoor deze niet hoeft te worden voorzien van een stroomvoorziening.

Het mooie aan elektrisch bedienbare raambekleding is dat je deze vaak ook met app op je telefoon kunt aansturen. Dit kan dan vanaf overal ter wereld waar je internet hebt. Dus ook vanaf je vakantieadres of werk.

Neem contact op met Marasol voor meer informatie en het beste advies op maat

Ook voor afwijkende ramen, kunststof kozijnen of bijvoorbeeld ramen met schuine zijde zijn er mogelijke oplossingen. Neem voor een goed en eerlijk advies contact op via marasol.nl.

 

https://marasol.nl/
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Financiële diensten

Bouw aan je Vermogen: Essentiële Strategieën voor Obligatiebeleggen

Obligaties vormen een fundament van menig beleggingsportefeuille, maar het begrijpen van de dynamiek van obligatiebeleggen kan voor beginnende beleggers en financiële planners een uitdaging zijn. In deze post doorgronden we de basisprincipes van obligaties – wat ze zijn, hoe ze werken, en hoe je ze kunt gebruiken om je vermogen

Bedrijven en samenleving

De ultieme begrippenlijst voor jouw perfecte buitenfeest

Het plannen van een buitenfeest kan overweldigend zijn, vooral als je niet bekend bent met alle termen en opties die voorhanden zijn. Of je nu een verjaardag, bruiloft of gewoon een gezellige bijeenkomst organiseert, het is essentieel om de juiste keuzes te maken. Hier is een handige begrippenlijst die je

Werkgelegenheid

De ontwikkeling van de advocatuur door de eeuwen heen

De rol van de advocaat heeft zich aanzienlijk ontwikkeld vanaf de klassieke oudheid tot het huidige digitale tijdperk. Deze evolutie weerspiegelt niet alleen veranderende juridische landschappen maar ook maatschappelijke veranderingen die invloed hebben op de functie en het belang van juridische professionals. Door de eeuwen heen is de advocatuur getransformeerd