Nu Zaken Doen
Image default
Boekhouding

Muziekgenres

Iedereen heeft een eigen smaak in muziek, maar dat is helemaal geen probleem. Er is namelijk heel erg veel aanbod aan muziek te verkrijgen in Nederland, onder andere door Spotify. Dit is een app waarbij je alle soorten muziek kan streamen en beluisteren. Het is een abonnement wat je afsluit bij deze app, je kan ook Spotify opzeggen na een tijdje als je het minder leuk vindt. Je kunt spotify gemakkelijk afsluiten en Spotify opzeggen. Spotify opzeggen is bijna net zo gemakkelijk als het aansluiten.

 

Wat is het meest populair in Nederland?

Er zijn veel soorten genres in Nederland. Het genre da het meest populair in Nederland is, is Pop. Het is een genre wat heel erg breed is, je kan het eigenlijk niet aan een specifieke muziekstroming koppelen. Alle popsongs beschikken over melodieën die gemakkelijk in het gehoor liggen. Hip-Hop en rap is de laatste jaren steeds populairder geworden in ons land. Het zijn 2 verschillende soorten genres, maar in veel liedjes versterken ze elkaar. De genres zijn sinds de jaren 80 pas populair geworden en hebben sindsdien een flinke evolutie doorgemaakt.

 

Niet iedereen is fan van pure Rockmuziek, het is namelijk een hele uitgesproken muzieksmaak. Rock ontstond in de jaren 50 van de vorige eeuw als een sub-genre van de blues. Allereerst werd deze muziekstijl populair in Amerika, daarna volgde Engeland. Nu is deze muziekstijl overal in Europa erg populair. Ook de elektronische muziek is erg geliefd in Nederland, denk hierbij aan dj’s zoals Martin Garrix en Armin van Buuren. Dancemuziek, gecomponeerd met behulp van computers en andere digitale apparaten, is voor Nederland een van de populairste exportproducten. Nederland behoord namelijk tot de top van deze muziekstijl.

 

Latin muziek

Latin muziek hoor je niet vaak in Nederland, wat erg jammer is. Veel mensen hebben deze muziekstijl nog niet ontdekt. Voornamelijk in Zuid-Amerika wordt deze muziek vaak afgespeeld op de radio en bespeeld op straat. Muziek is iets moois, niemand heeft hierin dezelfde mening en iedereen accepteert dat.

https://www.123opzeggen.nl/media/spotify/opzeggen