Nu Zaken Doen
Image default
Bouw en onderhoud

Zo kies jij een goede stukadoor

Heb jij een stukadoor nodig, dan kan het soms een hele uitdaging zijn om er eentje te vinden. Omdat je het werk graag zo snel mogelijk klaar wilt hebben, is het heel aannemelijk dat je maar één bedrijf belt. Deze zullen immers wel een goede prijs afgeven zal je denken. Toch komt er wel iets meer bij kijken dan alleen dat. Om je een idee te geven, hebben we een aantal tips voor je, die jou kunnen helpen bij het kiezen van een goede stukadoor.

 

Vraag meerdere prijzen op

 

Het is natuurlijk slim om niet maar bij één Stukadoorsbedrijf aan te kloppen om te vragen of ze je kunnen helpen. Uiteraard vertrouw je op de eerlijkheid van de mens, maar zelf heb je natuurlijk geen idee met wat voor prijzen je rekening moet houden. Het is daarom slim om op z’n minst drie verschillende bedrijven te benaderen en deze allemaal een offerte te laten uitbrengen. Op basis hiervan kun je voor jezelf een eerlijk vergelijk maken, zodat je uiteindelijk de juiste beslissing kunt nemen. Het is natuurlijk niet altijd zo, dat de voordeligste ook het beste voelt. Dus maak vooral een keuze op basis van wat voor jou goed voelt.

 

Vraag om je heen

Heb jij echt geen idee waar je moet beginnen, dan is het goed om eens in de buurt te vragen of er mensen zijn die nog een goede stukadoor kennen. Vaak is er altijd wel iemand die via via iemand kent. Stel je vraagt eens rond naar een goede stukadoor Almere, dan is het natuurlijk nooit verkeerd om eerst eens te vragen of dit bedrijf al werkzaamheden bij die persoon heeft verricht. Is dit het geval, dan kun je natuurlijk ook direct vragen of ze er wel of niet tevreden over waren. Kortom, gebruik je eigen netwerk. Je zult namelijk al snel merken, dat je vaak een stuk meer mensen kent, dan dat je aanvankelijk voor mogelijk had