Detachering als aanvulling op je personeelsbestand

Werkgevers krijgen weleens te maken met een tijdelijke toename in de hoeveelheid werk die er gedaan moet worden. De vraag is dan: moet ik hier een nieuwe werknemer voor aannemen? Het punt is dat het goed mogelijk is dat de hogere werkdruk op den duur ook weer afneemt. Je hebt dan een extra werknemer in dienst genomen waar eigenlijk geen werk meer voor is. In zo’n geval is het beter om een detacheerder in te schakelen die voor tijdelijk personeel zorgt. Detacheren biedt namelijk net als uitzenden toegang tot een flexibel personeelsbestand, maar dan met meer zekerheid en een contractduur die je van tevoren afspreekt. BaanBereik is een uitzendbureau voor Alkmaar dat beschikt over een breed netwerk en een ruim klantenbestand. Hier kan je terecht voor intercedenten in de Techniek, Bouw en Office. Spreek samen met dit bureau af wat voor mensen je nodig hebt en voor hoe lang. Hierna zorgt BaanBereik ervoor dat alles tot in de details voor je wordt geregeld.

Hoe werkt detacheren?

Detacheren werkt in principe heel eenvoudig. Dit begint met een gesprek met de intercedenten die straks voor jou op zoek gaan naar geschikte mensen. Ze nemen met je door wat voor bedrijf je hebt en wat voor functie je te bieden hebt. Ook geef je hier aan wat je precies van je tijdelijke krachten verwacht. Aan de hand hiervan gaan de intercedenten in hun bestand kijken welke mensen het beste op jouw wensen aansluiten. Ze stellen deze aan je voor en plannen dan een sollicitatiegesprek. Zit hier een kandidaat tussen waar je een klik mee hebt? Dan wordt er een detacheringscontract opgesteld dat getekend kan worden. In dit contract wordt voldaan aan alle voorwaarden waar je binnen de cao in je branche rekening mee moet houden.

De grootste voordelen van detacheren

Kies je ervoor om een detacheringsbedrijf in te schakelen om voor jou een geschikte kandidaat te vinden? Dan brengt dit meerdere voordelen met zich mee. 

  • Het detacheringsbureau zorgt voor een kandidaat die beschikt over de benodigde kennis en ervaring;

  • Je loopt als werkgever geen risico. Het uitzendbureau neemt dit namelijk allemaal voor haar rekening;

  • Van tevoren spreek je af hoe lang de werknemer in dienst blijft. Na deze periode zit je zodoende nergens meer aan vast. Heb je een werknemer wel langer nodig? Dan behoort dit natuurlijk ook altijd tot de mogelijkheden.

Snel een nieuwe werknemer voor je bedrijf

BaanBereik is een uitzendbureau dat er snel voor zorgt dat de juiste persoon bij je aan de slag gaat. Indien er haast bij is, kan dit zelfs al binnen een week geregeld worden. Daarbij wordt jou veel rompslomp uit handen genomen. Er hoeft geen vacature opgesteld te worden en het is ook niet nodig om zelf alle sollicitaties door te spitten. BaanBereik komt met een drietal kandidaten, waar jij dan een keuze uit maakt. Kandidaten waarvan je zeker mag zijn dat deze alle drie goed aansluiten op het profiel van de functie. En waar BaanBereik altijd gespecialiseerd was op het gebied van Office, Techniek en Bouw, daar is men nu ook steeds meer actief op het gebied van Zorg, Horeca en Gemeentelijk Domein. Je vindt nu bijvoorbeeld ook vacatures voor administratief medewerker. Zo heeft BaanBereik een zeer breed bereik en kan je daar als werkgever uit steeds meer branches terecht.

 

Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Marketing en reclame

Propositie maken: Een belangrijke stap voor elk organisatie

Een propositie is een kernboodschap die duidelijk maakt waarom een klant voor jouw product of dienst zou moeten kiezen. Het is de basis van je marketingstrategie en helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie. Voor een organisatie is het belangrijk om een sterke en heldere propositie te hebben,

Voedsel en aanverwante producten

Lunch op werk

Een gezond bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek waar werknemers hun lunch kunnen nuttigen; het is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur dat bijdraagt aan de algehele gezondheid, welzijn en productiviteit van het personeel. Bij Loof Catering begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om bedrijven te

Zakelijke dienstverlening

Natuurlijk licht: belangrijker dan je denkt

Natuurlijk licht speelt een sleutelrol in het ontwerpen van productieve en gezonde kantoorruimtes. Het beïnvloedt niet alleen hoe we werken maar ook hoe we ons voelen tijdens werkuren. In deze blog duiken we dieper in de invloed van natuurlijk licht op werkplekken. Je leert hoe een goed verlichte ruimte onmisbaar