Manieren om uw tuinontwerp op te frissen met interieurstijlen

Manieren om uw tuinontwerp op te frissen met interieurstijlen

 

Het weer mag dan koeler worden, maar de opwinding rond de huistuin is nog steeds hot. Als je eigen binnentuin stilstaat en al maanden geen actie meer heeft gezien, is het misschien tijd om de boel op te frissen. Ga daarvoor eens langs bij een groot tuincentrum. Als u klaar bent om uw binnentuin nieuw leven in te blazen – of het nu een klein terrarium is dat op uw bureau staat of een grote serre – hier zijn zeven manieren om dat te doen met een nieuw huis tuinontwerp.

 

Verander de planten

Als een plant klaar is met haar groeicyclus, is het tijd voor verandering. Als je de plant verwijdert die de rest van je tuin overwoekert, kun je een nieuwe plant toevoegen die in plaats daarvan zal bloeien. Voordat je je oude planten weggooit, kun je overwegen ze weg te geven aan iemand die ze op prijs zal stellen. Als je ze niet kunt weggeven, composteer ze dan in plaats van ze in de prullenbak te gooien!

 

Vervang je aarde

De grond in uw huis tuin kan uitgeput raken door overmatig gebruik. Hierdoor kunnen uw planten stoppen met groeien, maar wat nog belangrijker is, het kan uw binnentuin vatbaar maken voor ongedierte en ziekten. Wanneer u uw grond vervangt, kunt u ook nieuwe voedingsstoffen toevoegen om uw planten een nieuwe start te geven. Kies een grond die past bij de behoeften van uw specifieke planten. Als je bijvoorbeeld een plant hebt die elke dag wat water nodig heeft, kun je een grond gebruiken die vochtiger is en niet zo veel water nodig heeft.

 

Haal groen in huis

Groen is de perfecte manier om een tuin op te frissen. Je kunt klein beginnen met een varen of cactus, of een grote indruk maken met een palmboom of bonsai door je binnentuin aan te vullen. Als je een grote binnentuin hebt, kun je overwegen om een paar kleinere planten toe te voegen in plaats van één grote, zodat de tuin de ruimte niet inneemt.

 

nieuwe elementen toevoegen

Er zijn verschillende dingen in je binnentuin die je kunt verwisselen voor een nieuwe look. Een pot die zijn beste tijd heeft gehad, kan worden vervangen door een nieuwe, net als een bak met aarde of een decoratief stuk steen. Werk daarnaast met je tuinmeubels. Misschien zijn de oude toe aan vervanging en kun je er mooie Borek tuinmeubelen voor in de plaats neerzetten. Probeer elementen toe te voegen die een andere textuur of een ander materiaal hebben dan wat u nu heeft. Dit kan een geheel nieuwe look geven aan uw tuin, terwijl u maar een paar nieuwe dingen hoeft aan te schaffen.

 

Probeer een nieuw kleurenschema.

Een kleurenschema kan u helpen om uw binnentuin te organiseren en een sterke visuele stijl aan de kamer te geven. Terwijl je eerder misschien een paar groene planten in verschillende tinten hebt gebruikt, kun je je kleurenpalet uitbreiden en zelfs een paar bloemen toevoegen om een gedurfder ontwerp te maken. Uw kleurenschema kan worden gebaseerd op uw inrichtingsstijl of de stemming die u wilt creëren.

 

voeg beweging en geluid toe

Probeer beweging en geluid toe te voegen aan uw tuin om het een nieuw leven te geven! Een borrelende fontein, een tsjilpende vogel, een subtiel lichtje of een geluidsmachine met natuurgeluiden behoren tot de mogelijkheden. Je kunt ook een visueel element aan je huistuin toevoegen door een shaker of ratelslang in de hoek te zetten om het wat meer lawaai te geven. Probeer een of twee geluiden of elementen aan je tuin toe te voegen en kijk hoe het de dingen verandert. Je kunt er altijd meer aan toevoegen, maar misschien is wat je hebt al genoeg om de kamer op te frissen.

 

Zorg voor onderhoud.

Een vers geplante binnentuin zal onderhouden moeten worden om gezond en levendig te blijven. Zelfs als u de planten in uw binnentuin niet verandert, moet u uw huidige planten en de nieuwe planten toch verzorgen. Om uw huistuin op te frissen, kunt u een combinatie van deze zeven manieren proberen om uw binnentuin een nieuwe look te geven. Tenslotte hoeft een huistuin geen stagnerende ruimte te zijn. Het kan een plek zijn waar je nieuwe ideeën en relaties kweekt.

http://www.eurofleur.nl
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Auto-industrie

De ongeschreven regels van IT-beheer: wat je moet weten

IT-beheer is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Het zorgt ervoor dat je systemen soepel draaien, je gegevens veilig zijn en je medewerkers efficiënt kunnen werken. Maar naast de formele regels en procedures die je in je bedrijf hebt, zijn er ook enkele ongeschreven regels die je

Milieu

Kerst Koopjes Galore: Ontdek Betoverende Deals bij de Online Kerstoutlet

Kerstmis nadert met rasse schreden, en dat betekent dat het tijd is om je huis om te toveren tot een feestelijke oase. Waar kun je de mooiste kerstdecoraties en geschenken vinden zonder je budget te overschrijden? Duik in de wereld van kerst koopjes bij de online Kerstoutlet en ontdek betaalbare

Milieu

Creëer een Magisch Kerstgevoel met Kunstkerstbomen van Kunstkerstboompunt.nl

Kerstmis brengt niet alleen gezelligheid met zich mee, maar ook de zoektocht naar de perfecte kerstboom. Kunstkerstboompunt.nl maakt deze zoektocht eenvoudig en betoverend met een prachtige collectie kunstkerstbomen. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor de charme en gemak van kunstkerstbomen en maak van dit kerstseizoen een feest van elegantie