Hoe winkelen in een Outlet Store als een pro

Hoe winkelen in een Outlet Store als een pro

 

Als je op ons lijkt, heb je waarschijnlijk al ontelbare keren je plaatselijke outletwinkels overvallen. Maar het probleem is, we weten allemaal dat er maar een beperkte hoeveelheid voorraad is in deze winkels. Daarom is het essentieel om te weten hoe je als een pro in een outletwinkel kunt winkelen om zoveel mogelijk geld te besparen zonder met lege handen te vertrekken. Dit artikel behandelt alles wat je moet weten over winkelen in outlet stores – van tips en trucs over waar de beste deals zijn, op welk moment van de dag de beste voorraad is, welke dagen van de week je moet gaan en nog veel meer!

 

Wat is een outlet winkel?

Een outlet store is een winkel (normaal gesproken in een winkelcentrum) die merkartikelen op voorraad heeft die uit de handel zijn genomen, te veel voorraad hebben of verkeerd geproduceerd zijn. Zo zijn industriële kasten normaalgesproken vrij prijzig, maar kun je ze bij een speciale industriële kasten outlet voor een lagere prijs scoren. De prijzen in outletwinkels liggen doorgaans 75-90% lager dan in gewone winkels. De goederen worden meestal rechtstreeks van de fabrikant naar de outletwinkel gestuurd. Normale winkels hebben deze goederen niet in voorraad, dus ze zijn nergens anders te vinden. Dat brengt ons bij ons volgende punt.

 

Hoe herken je een nep outlet winkel?

Als aan de volgende criteria wordt voldaan, dan is de outletwinkel die je bezoekt waarschijnlijk nep. 1.De outlet store bevindt zich niet in een winkelcentrum – Outlet stores bevinden zich meestal in een winkelcentrum. Als het niet in een winkelcentrum ligt, is het waarschijnlijk oplichterij. 2. De winkel is super dicht bij de fabrikant – Als de outlet winkel super dicht bij de fabrikant is, is het waarschijnlijk oplichterij. 3. De winkel is slechts bevoorraad met één soort product – Als de outlet winkel slechts bevoorraad is met één soort product, is het waarschijnlijk oplichterij. 4. Outlet winkeluren zijn 24/7 – Als de outlet winkel 24/7 open is, is het waarschijnlijk oplichterij.

 

De beste tijd(en) van de dag om in een outlet store te winkelen.

Dit is een moeilijke. We hebben allemaal gehoord dat je aan het begin van de dag moet winkelen als iedereen nog fris is, maar aan de andere kant heb je ook gehoord dat je aan het eind van de dag naar de winkels moet gaan om werknemers te pakken die niet tot laat willen blijven. Welke van de twee is het? Nou, allebei! De beste tijd om in een outletwinkel te winkelen is wanneer de werknemers het meest waarschijnlijk moe zijn. Door vermoeide werknemers te betrappen, is de kans groter dat u artikelen vindt die verkeerd geprijsd zijn, met ontbrekende of onjuiste labels, of zelfs artikelen die helemaal ontbreken! De beste tijd om in een outletwinkel te winkelen is van 10.00 tot 17.00 uur. Ben je dus op zoek naar mooie bloempotten voor binnen, zorg dan dat je op het juiste tijdstip aanwezig bent voor misschien een extra afprijzing.

 

Dagen van de week dat u een outlet store moet bezoeken

Maandag – Dit is een goede dag om naar de outlets te gaan. Veel werknemers hebben die dag vrij en veel winkels zijn nog aan het inkopen voor de nieuwe week. Dinsdag – De beste dag om naar de outlets te gaan. De meeste weekendverkopen zijn voorbij en alle werknemers zijn weer aan het werk en meer gefocust. Dinsdag is ook de dag dat de meeste outletwinkels hun nieuwe lading goederen zullen ontvangen. Woensdag – Dit is een andere goede dag om naar de outlets te gaan. Donderdag – Dit is ook een goede dag om naar de outlets te gaan. Vrijdag – Dit is een andere goede dag om naar de winkels te gaan. Zaterdag – Dit is een andere goede dag om naar de winkels te gaan. Zondag – Dit is weer een goede dag om naar de outlets te gaan.

http://www.tuincentrumoutlet.com
Inhoudsopgave

Gerelateerde berichten

Categories

Een interessante blog

die je niet mag missen.

Auto-industrie

De ongeschreven regels van IT-beheer: wat je moet weten

IT-beheer is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf, groot of klein. Het zorgt ervoor dat je systemen soepel draaien, je gegevens veilig zijn en je medewerkers efficiënt kunnen werken. Maar naast de formele regels en procedures die je in je bedrijf hebt, zijn er ook enkele ongeschreven regels die je

Milieu

Kerst Koopjes Galore: Ontdek Betoverende Deals bij de Online Kerstoutlet

Kerstmis nadert met rasse schreden, en dat betekent dat het tijd is om je huis om te toveren tot een feestelijke oase. Waar kun je de mooiste kerstdecoraties en geschenken vinden zonder je budget te overschrijden? Duik in de wereld van kerst koopjes bij de online Kerstoutlet en ontdek betaalbare

Milieu

Creëer een Magisch Kerstgevoel met Kunstkerstbomen van Kunstkerstboompunt.nl

Kerstmis brengt niet alleen gezelligheid met zich mee, maar ook de zoektocht naar de perfecte kerstboom. Kunstkerstboompunt.nl maakt deze zoektocht eenvoudig en betoverend met een prachtige collectie kunstkerstbomen. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor de charme en gemak van kunstkerstbomen en maak van dit kerstseizoen een feest van elegantie